Legenden Lance Armstrong


Legenden Lance Armstrong

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da Lance Armstrong søndag eftermiddag rullede over målstregen på Champs-Elysées i Paris iført den gule trøje, kørte han sig samtidig op som den ubestridte konge af Tour de France.

Men sin sjette sejr formåede det amerikanske ikon at gøre, hvad ingen andre har gjort. Navne som Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault og Miguel Indurain nåede fem sejre, inden deres tid var ovre. Men den 32-årige texaner har nu overgået dem.

Måden han grundlagde sin sjette sejr - og de har vel at mærke været i træk - har da også været overbevisende og en mester værdig. Dermed fik Lance Armstrong også vasket pletten fra sidste år af sig. For godt nok vandt han i 2003 foran den evige rival Jan Ullrich, men det var med sølle 61 sekunder og flere gange undervejs mod Paris viste amerikaneren store svaghedstegn. Det har han på ingen måde gjort i år. Sejrene har været store, ja, nærmest svidende til tider.

- Det har været lettere i år, fordi jeg ikke har været ramt af skader og uheld. Det har været sort og hvidt i forhold til sidste år, sagde Lance Armstrong, der nok en gang demonstrerede en vilje af gigantiske dimensioner.

Legenden Lance Armstrong

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce