FODBOLD: Ulrik Laursen belaver sig på igen at optræde i reserve-geledet, når Celtic i weekenden åbner den skotske Premier League hjemme mod Motherwell.

- Jeg aner helt ærligt ikke, hvad jeg skal forvente mig. Jeg er stadig på et punkt, hvor jeg er tilfreds med, at jeg igen kan træne med og spille fodbold. Så må vi se om to-tre måneder, hvordan jeg så ser på det, sagde Ulrik Laursen i aftes.

Han er netop vendt hjem fra en stor Celtic-træningstur i Nordamerika, hvor skotterne besøgte Seattle, New Jersey, Philadelphia og Toronto.

- Det var en ret hård tur med mange flyvninger. Alene turen derover gik over Reykjavik og en lille canadisk by højt mod nord, der hed Ikaluit, fordi indianerne havde fået det gamle bynavn tilbage. Jeg har aldrig oplevet så mange myg, fortæller Ulrik Laursen.

Fynboen fik 70 minutter i den første test mod Chelsea (2-4).

- Vi mødte meget skarpe modstandere, men vi har altså tjent to millioner pund på turen, og så tager man altså ikke til Køge for at varme forsigtigt op.

- Kampen mod Chelsea kunne jeg godt have undværet. Den blev spillet i næsten 45 graders varme, og vi løb konstant efter bolden.

Siden fik Ulrik Laursen 45 minutter mod både Liverpool (1-5) og Manchester United (2-1).

- Men manageren Martin O'Neill kom til USA på det tidspunkt, og så følte jeg, at jeg igen var uden for de første 11. Jeg fik et kvarter i den sidste kamp mod Roma (0-1), fortæller Laursen, der har tre år tilbage af sin kontrakt med Celtic.

Fynboen har overstået et år næsten uden fodbold på grund af et par langvarige skader og dødsfald i familien.

- Jeg frygtede ærlig talt at spille kamp igen, men den frygt er på vej væk. Det er dejligt at fornemme, hvorfor jeg er i Skotland. For jeg var ved at få hjemvé, erkender han.
  • fyens.dk