Laulund snydt for wildcard


Laulund snydt for wildcard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TENNIS: De fynske esser Trine Bassett og Andreas Laulund må noget uvant igennem kvalifikationsturneringen til DM, som afvikles på KB's anlæg på Frederiksberg i den kommende uge.

Nye regler for den danske rangliste, hvor stor turneringsaktivitet honoreres, bevirker, at de to OB-spillere p.t. er rangeret noget lavere, end de rent styrkemæssigt er berettiget til. Mens Andreas Laulund har tilbragt det meste af det sidste år med at spille collegetennis i USA, har Trine Bassett været et halvt år i Australien, og det kan aflæses på ranglisten, hvor de to fynboer har deltaget i langt færre pointgivende turneringer sammenlignet med mange andre af de spillere. Trine Bassett rangerer som nummer 21 og er dermed første kvinde uden for hovedturneringen, hvilket ikke er så langt væk fra virkelighedens verden.

Til gengæld er Andreas Laulunds rangering som nummer 50 helt misvisende, da han bl.a. har slået en top-10 spiller for nylig. Det virker helt ude af proportioner, at Laulund for nylig var blandt de få danske talenter, der fik wildcard til den danske Futures-turneringen, hvor der spilles om ATP-point til verdensranglisten, og at man til DM ikke giver et af de tre wildcard til fynboen.

- Jeg havde da regnet med at få et wildcard, men jeg har selv ikke presset på. Jeg føler selv, at jeg hører til blandt den bedste halvdel af de 24 spillere i hovedturneringen, men nu må jeg bare få overstået kvalifikationen og håbe på en gunstig lodtrækning til hovedturneringen, lyder det optimistisk fra Andreas Laulund.

Efter planen

Foreløbig går det efter planen, da Andreas Laulund har vundet de to første kampe og spiller den sidste kvalifikationskamp mod Steen Vester, KB i dag. Trine Bassett skal først i ilden i dag, mens sidste OB'er Kristoffer Jørgensen er ude af kvalifikationsturneringen efter et skuffende nederlag på 6-7, 5-7 til Jacob Holst fra Humlebæk.

Laulund snydt for wildcard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce