Laudrups Mallorca undgår nedrykningen


Laudrups Mallorca undgår nedrykningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Laudrups Mallorca-tropper forbliver i Spaniens bedste fodboldrække trods 3-4-tab til Atletico Madrid.

Resultaterne flaskede sig lige akkurat på den rigtige måde for Michael Laudrups Mallorca-hold, der lørdag aften sluttede sæsonen i Primera Division skidt af med et 3-4-nederlag på hjemmebane til Atletico Madrid.

Trods nederlaget undgik den danske træner en katastrofal nedrykning i sin debutsæson for ferieøens stolthed.

Men det var yderst tæt på at gå helt galt for Mallorca, som var bagud 0-3, inden holdets egne scoringer blev sat ind.

Kun Valencias 2-0-udesejr over Deportivo La Coruna betyder, at Mallorca forbliver i landets bedste række. Både Real Sociadad, Osasuna, Getafe og Zaragoza overhalede Mallorca i sidste spillerunde.

Deportivo La Corunas nederlag holdt dem nede på 43 point, hvilket er et point færre end Mallorca. Dermed rykker Deportivo La Coruna ned sammen med Hercules og Almeria, der allerede var dømt til nedrykning inden sidste spillerunde.

Havde Deportivo La Coruna blot fået uafgjort mod Valencia, som scorede til 2-0 langt inde i overtiden, da Deportivo La Coruna satsede alt på en udligning, så var Mallorca rykket ned.

I den anden ende af tabellen blev Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo historisk med sine to scoringer i 8-1-hjemmesejren over Almeria. Det var portugiserens sæsonmål nummer 39 og 40 i ligaen, hvilket er målrekord i samme sæson.

Inden kampen delte han rekorden på 38 mål med Hugo Sanchez (Real Madrid) og Telmo Zarra (Athletic Bilbao), der scorede deres 38 mål i henholdsvis 1989/90- og 1950/51-sæsonen.

Ronaldo er desuden oppe på sammenlagt 53 scoringer i alle turneringer i denne sæson. Det er et mål mere end FC Barcelonas Lionel Messi, der ofte betragtes som Ronaldos værste konkurrent til de store overskrifter på fodboldbanen.

Messi var ikke med, da Barcelonas mestre med et reservespækket hold sejrede 3-1 ude over Malaga, der havde Kris Stadsgaard med i forsvaret i hele kampen.

Argentineren og de andre Barcelona-stjerner blev sparet til Champions League-finalen mod Manchester United den 28. maj på Wembley i London.

Laudrups Mallorca undgår nedrykningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce