Laudrup til tælling: Overvejer sin fremtid

Michael Laudrup -- måtte gennem mange pinsler på sidelinien lørdag aften.
Foto: Miguel Angel Morenatti/AP/POLFOTO

Laudrup til tælling: Overvejer sin fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom Michael Laudrup sikrede sin klub Mallorca endnu en sæson i Primera Division, er han i tvivl om fremtid.

Lørdag aften kunne Michael Laudrup ånde lettet op, da han sikrede sin spanske klub Mallorca endnu en sæson i Primera Division - men det holdt hårdt.

Mallorca undgik kun med nød og næppe nedrykning efter en sløj forårssæson. Og den danske træner overvejer nu sin fremtid i klubben.

- Jeg har været så meget igennem i de sidste 14 dage, at tingene lige skal lægge sig lidt. Jeg skal på en tur i fire-fem dage til Columbia, og så er det måske meget godt at kigge på, hvad skal der ske i fremtiden, siger Michael Laudrup til DR Sporten.

Den danske træner var ude i en meget nervepirrende afslutning i den sidste spillerunde, hvor Mallorca efter et 3-4-nederlag mod Atlético Madrid var afhængig af, at Valencia vandt over Deportivo.

Kampen blev først lukket i overtiden, da Valencia fik scoret til kampens resultat 2-0, og Laudrup var forberedt på det værste.

- Jeg vidste godt, at Valencia var foran 1-0, men jeg var helt sikker på, at Deportivo ville udligne. Jeg var også sikker på, at Real Sociedad ville udligne mod Getafe. Men heldigvis holdt kun det sidste stik.

- Der er mange modstridende følelser. Både positive og negative, fordi du redder dig på grund af en anden kamp. Så jeg tror, der skal gå et par dage, før jeg er helt oven på igen, fortæller Michael Laudrup.

Danskeren har på det seneste været udsat for en voldsom kritik af spanske kommentatorer, som har kaldt ham en af verdens bedste på banen, men en katastrofe som træner.

Laudrup til tælling: Overvejer sin fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce