Laudrup ser frem til stor uge: Skal vinde hjemme


Laudrup ser frem til stor uge: Skal vinde hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Laudrup og Swansea har endnu ikke vundet hjemme i ligaen i denne sæson, men får to forsøg på en uge.

Efter sidste sæsons niendeplads i Premier League har Michael Laudrup og Swansea haft sværere ved at hente de fornødne sejre i den nuværende sæson.

Den walisiske klub ligger kun over nedrykningsstregen i kraft af en bedre målforskel, men kampprogrammet i sæsonens begyndelse har dog været svært.

Holdet har hentet to ligasejre, men de er begge kommet på fremmed græs. Inden for en uge er der dog rig mulighed for at hente den første hjemmesejr.

For første gang i sæsonen har Swansea to hjemmekampe i træk i ligaen, og mellem disse venter desuden en hjemmekamp i Europa League.

Inden for otte dage kommer Sunderland, Kuban Krasnodar og West Ham på besøg på Liberty Stadium.

- Det er en stor uge for os. Vi har tre hjemmekampe på otte dage, og vi er nødt til at vinde hjemme. Men det bliver ikke let, siger Michael Laudrup til klubbens hjemmeside.

I første omgang lørdag gælder det Sunderland, der ligger sidst i Premier League, men danskeren har alligevel respekt for modstanderen.

- Sunderland har nogle rigtig gode spillere i truppen, og vi respekterer dem. De har fået ny manager, og spillerne vil gøre deres bedste for at vise ham, at de skal spille fra start.

- Hvis vi kan få to gode resultater i ligaen og en sejr torsdag, ligger vi komfortabelt i tabellen og har det ene ben videre til knockout-fasen i Europa League.

- Det vil betyde meget for os med den selvtillid, det giver. Men vi er nødt til at vinde, siger den danske manager.

Laudrup ser frem til stor uge: Skal vinde hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce