Laudrup lægger Spanien bag sig

Se billedgalleri
Da Michael Laudrup stoppede som træner for Brøndby, var den spanske liga et indlysende næste stop på trænervejen.

Laudrup lægger Spanien bag sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Laudrup regner med at fortsætte trænerkarrieren i et andet land end Spanien. Men han venter stadig på det rigtige tilbud.

Da Michael Laudrup stoppede som træner for Brøndby, var den spanske liga et indlysende næste stop på trænervejen. Efter syv sæsoner og fem mesterskaber i spansk fodbold som spiller, var det naturligt at vende tilbage, og han blev da også ansat i Madrid-klubben Getafe. Men efter kun en enkelt sæson er han ikke bare færdig med Getafe, han forlader efter alt at dømme også spansk fodbold - i hvert fald for en periode.

- Spanien er fodboldmæssigt det land, jeg bedst kan lide, men det bliver sandsynligvis ikke Spanien i denne omgang, siger Michael Laudrup til Ritzaus Bureau og understreger, at han først vil sige noget konkret om en ny klub, når han har underskrevet en kontrakt.

Ét år i spansk fodbold er ikke lang tid, og langt mindre end man havde forventet, da Michael Laudrup blev præsenteret i Getafe. Den lille klub har fungeret som springbræt til ophold hos større spanske klubber for flere trænere, men ikke for Laudrup - i hvert fald ikke i denne omgang, men det lever den tidligere danske landsholdsanfører fint med.

- Den spanske liga passer godt til mig, men det er sundt at prøve noget andet. Jeg har hørt nogle sig, at den engelske liga ikke passer til mig, men den engelske liga er ikke som for 15 år siden, hvor der blev spillet kick and rush. Der er også andre ligaer, hvor der bliver spillet godt som eksempelvis den franske, den portugisiske, den tyrkiske, den hollandske og den russiske liga, minder Michael Laudrup om.

Laudrup lægger Spanien bag sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce