Laudrup kalder spansk sæson for grotesk


Laudrup kalder spansk sæson for grotesk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Primera Division er grotesk i denne sæson, mener Michael Laudrup, hvis Mallorca-hold er i nedrykningsfare.

Hvis alt går galt i lørdagens sidste spillerunde af Primera Division, rykker Michael Laudrups Mallorca-mandskab ned i den næstbedste spanske fodboldrække.

Den danske træner betegner ligaen for grotesk i denne sæson.

- Fodbold handler først og fremmest om resultater. Om vi rykker ned eller bliver oppe gør en verden til forskel, siger Laudrup til Berlingske.

- Før den sidste runde har nummer 9 fire point ned til nummer 18. Fire point, som betyder forskellen på en fantastisk sæson og en nedrykning. Det er helt grotesk, men sådan er realiteterne, og det må vi forholde os til, forklarer Laudrup.

Inden hjemmekampen mod Atlético Madrid er Mallorca på 13.-pladsen, men der er kun to point ned til Zaragoza, der inden sidste spillerunde er placeret på den tredje og sidste nedrykningsplads.

Almeria og Hercules er allerede rykket ned.

En ny sæson i Primera Division er vigtig for Mallorca på grund af klubbens sløje økonomi.

- Med vores økonomiske situation vil det være et kæmpe drama at rykke ned. Det vil udskyde tilbagebetalingen af klubbens gæld i flere år.

- Desuden kan vi ikke bare per automatik regne med, at vi rykker op igen, hvis vi ender med at ryge ud.

- Det er den fejl, som mange klubber har begået og brækket halsen på økonomisk. For alle de seks klubber, som er involveret, vil nedrykningen være fatal, lyder det fra Laudrup.

Han er i gang med sin første sæson, som sidste år sluttede på en flot femteplads i ligaen. Det er i 37 ligakampe blevet til 12 sejre og 17 nederlag til Mallorca under danskerens ledelse.

Laudrup kalder spansk sæson for grotesk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce