Laudrup: Agger er ekstrem vigtig ved VM


Laudrup: Agger er ekstrem vigtig ved VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske fodboldikon Michael Laudrup lægger ikke skjul på, hvor stor betydning en skadesfri Daniel Agger har for dansk VM-succes.

Michael Laudrup underdriver ikke Daniel Aggers betydning for de danske VM-chancer ved sommerens slutrunde.

I et stort interview på hjemmesiden for Aggers arbejdsgiver, Liverpool FC, fremhæver Laudrup den skadesplagede forsvarsspiller som én af de absolutte nøgler til dansk VM-succes.

- Han er ekstrem vigtig, ingen tvivl om det. Han vil være en nøglespiller, det er sikkert, siger Michael Laudrup og nævner samtidig Thomas Sørensen og Christian Poulsen som andre nøglespillere for det danske landshold.

- Hvis de er skadesfri, vil Danmark have en god chance for at gå videre i turneringen, siger Laudrup i interviewet.

Daniel Agger har tidligere på sæsonen døjet med en rygskade, og senest er danskeren vendt tilbage til Liverpools førstehold efter problemer med lysken. Lykkes det 25-årige Agger at holde sig nogenlunde skadesfri fremover forudser Michael Laudrup, at hans karriere kan nå nye store højder.

- Hvis han kan forblive skadesfri, så tror jeg absolut, at han kan blive én af de bedste centrale forsvarere i spillet, siger Laudrup, der kender Agger fra deres fælles tid i Brøndby.

- Han kom direkte fra ungdomsholdet, og man kunne se fra begyndelsen, at han havde et stort potentiale. Han er meget rolig, meget god med bolden og direkte i sin måde at forsvare på, husker Laudrup, der var træner i Brøndby i perioden 2002 til 2006.

Laudrup: Agger er ekstrem vigtig ved VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce