Lasse Boesen skifter til KIF Kolding


Lasse Boesen skifter til KIF Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsspilleren Lasse Boesen skifter fra Flensburg-Handewitt til KIF Kolding på en treårig kontrakt.

Et stort håndboldnavn vender hjem til Danmark til næste sæson. Landsholdsspilleren Lasse Boesen skifter fra Flensburg Handewitt til KIF Kolding på en treårig kontrakt.

Det blev fredag en realitet, efter ledelsen i økonomisk trængte KIF Kolding er ved at have sikret økonomien i de kommende sæsoner.

- Efter store oplevelser i min udlandskarriere har jeg nu besluttet mig for at fortsætte hjemme i KIF Kolding. Der ligger mange overvejelser bag min beslutning, men primært kommer jeg hjem, fordi tidspunktet er helt rigtigt, siger Lasse Boesen.

I januar var Lasse Boesen med til at vinde VM-sølv i Sverige, og bagspilleren har efter mange år i tysk og spansk håndbold lyst til at vende hjem til Danmark.

- Min håndboldopvækst ligger i KIF Kolding, og nu vil jeg gerne betale tilbage. Jeg har altid drømt om at slutte min karriere i Kolding.

- Der ligger store udfordringer forude på såvel klub som landshold, og konkurrencen er stor. Min sportslige ambition er at holde niveauet og bidrage med min erfaring, forklarer Lasse Boesen.

I Kolding er ledelsen lettet over, at Lasse Boesen valgte at vende hjem til klubben.

- Lasse er et symbol for Kolding både for byen og for klubben, så det er helt naturligt, at Lasse skal vende hjem og spille for KIF Kolding, siger KIF Koldings bestyrelsesformand, Jon Stefansson

Lasse Boesen bliver præsenteres officielt på et pressemøde den 17. juni.

Lasse Boesen skifter til KIF Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce