Larsen-skade koster Palle dyrt


Larsen-skade koster Palle dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOKSNING: Team Palle har gravet meget dybt i foret for at få den amerikanske promotor Don King til at lade sin verdensmester Manny Siaca møde Mikkel Kessler i stedet for den skadede Mads Larsen.

Den store ekstraregning har gjort, at Bettina Palle, allerede inden den første billet er solgt, har indstillet sig på et samlet underskud af stævnet i Brøndby Hallen den 12. november.

- Det her koster en hel masse flere penge, for ellers ville Siacas folk ikke godkende det. Det er Siaca, der er mesteren, og han kunne sagtens sige nej til at møde andre end Larsen nu, siger Bettina Palle.

Bettina Palle fik kampen mellem Manny Siaca og Mads Larsen til København ved at vinde det såkaldte purse offer med et bud på 2,4 millioner kroner. Heraf skulle Siaca i kraft af sin status som titelindehaver have 75 procent eller godt 1,8 millioner kroner.

- Vi lovede, at han ville få de samme penge for at møde Kessler, men det var Siaca slet ikke interesseret i. Derfor har jeg måtte komme op med mange flere ting og flere penge, før han accepterede at komme, siger Bettina Palle.

Efter aftale med Don King vil hun ikke kommentere, præcis hvor stor Siacas løn-stigning er, men fortæller den er af "væsentlig" størrelse.

Uanset hvad hun har måtte afgive, tegner ekstraregningen til at blive så stor, at stævnet risikerer ikke at kunne løbe rundt rent økonomisk.

- Det kan det nok heller ikke. Vi gør det her for at redde stævnet, og vi har en masse boksere, vi skal tage os af. Og hvis de alligevel havde tænkt sig at se bort fra Mads til en senere VM-kamp, som der blev truet med, så det var ligesom nu eller aldrig, siger Bettina Palle.

Forbundet WBA foreslog selv, at Kessler overtog kampen og blev gjort til officiel udfordrer i Mads Larsens sted.

- Det gjorde de for at redde stævnet og deres titelkampe. Uden VM-kampen havde vi sikkert ikke afholdt stævnet, siger Bettina Palle. (ritzau)

Larsen-skade koster Palle dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce