Lars Ulrich holdt sig i sadlen

Årets top-3 på podiet på Højstrupvej. Til venstre Jacob Moe, der kom ind på en tredjeplads. I midten dagens vinder Lars Ulrich. Til højre svenskeren Sebastian Balck, der tog andenpladsen.
Foto: Mie Schärfe

Lars Ulrich holdt sig i sadlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Albani Classic Fyen Rundt blev præget af regnbyger, spejlglat asfalt og det lokale Team Energi Fyn

CYKLING: Årets udgave af Danmarks ældste cykelløb, Albani Classic Fyen Rundt, blev vundet af Lars Ulrich, fra det lokale Team Energi Fyn.

Det fynske hold klarede sig også godt samlet, hvor de fik fem ryttere indenfor de første 26 der kom over mållinjen.

Vejret fik stor betydning for løbet. Regnen stod stort set uafbrudt ned i målområdet, og gjorde asfalten spejlglat.

Allerede midt i løbet kom det første styrt. Hollandske Patrick Kos, fra Alcamria Victrix, styrtede så voldsomt, at han måtte hentes i ambulance, og køres til hospitalet.

Mange styrt i opløbet

Da rytterne kom til Odense, skulle de køre fire omgange á syv kilometer rundt i byen. 16 ryttere var i udbrud, og var næsten én omgang foran hovedfeltet.

Der blev kørt stærkt, og allerede på første omgang var der et mindre styrt, lige udenfor opløbsstrækningen ved Fionia Park.

De to alvorligste styrt kom under spurten på sidste omgang. Her var der to styrt med kun et par hundrede meters mellemrum. Det ene af dem kun omkring 10 meter fra målstregen.

Vinderens holdkammerat Kasper Linde styrtede så hårdt, at hans cykel knækkede midt over. Han var dog i stand til selv at gå over målstregen, med den knækkede cykel under armen.

Dagens vinder Lars Ulrich, var glad for sin sejr, som han ikke havde regnet med.

- Det er mere held end forstand man ikke styrter når det er så vådt. Men sådan er cykling, og man har jo lov til at være lidt heldig engang imellem, sagde en smilende og glad vinder lige efter han var trillet ind over målstregen.

Lars Ulrich roste sit hold, som hjalp ham med at spare energi ude på ruten.

Jacob Moe, Team GLS Pakke Shop, kom ind på en tredjeplads, lige efter svenske Sebastian Balck fra Team Cyclescity.se.

Den danske veteran, der har vundet løbet fire gange før, var godt tilfreds med resultatet, på trods af de svære omstændigheder.

- Jeg er glad for at komme på podiet, men det er lidt ærgerligt, vejret ikke var bedre. Jeg tror, jeg kunne have vundet, hvis vejen var tør under spurten, mente Jacob Moe.

Den rutinerede rytter ved endnu ikke om han kommer tilbage til løbet næste år.

Claes Larsen fra Cykling Odense Event, der arrangerer løbet, var godt tilfreds med dagens løb trods de vanskelige vejrvilkår.

- Ud over regnen forløb løbet godt. Det sportslige niveau bliver højere og højere hvert år, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra de udenlandske hold, udtaler Claes Larsen.

Lars Ulrich holdt sig i sadlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce