Lars Olsen stoler på 11 vindere


Lars Olsen stoler på 11 vindere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Olsen stoler på sine 11 vindere før topbraget på heden i eftermiddag.

OB er tordnet til tops med tre 3-1-sejre med de samme elleve i startformationen hver gang.

Alt tyder på, at Olsen vil lade samme 11 starte på græsset igen, selv om flere af dem i onsdags så lidt slidte ud mod de nordsjællandske boldspillere, der er verdensmestre i at spille på tværs af banen.

Desværre står målene på baglinjerne og så vandt OB igen på en ellers tung aften.

Det kunne give anledning til at gribe ned i den brede-brede trup, men lige nu har OB ingen Djemba-Djemba-type på den bageste midtbane - Bisgaard er blevet sendt til kamptræning på Høje Bøge, Hans Henrik Andreasen løber stadig langt på literen og så er det i det nye system ikke så efterspurgt, at man som Peter Nymann kan sætte en mand af i et frygteligt ryk.

Nu skal Henrik Hansen, Djemba-Djemba og Andreasen bevise, at de er friske i benene.

Så er det fornuftigt ikke at ændre på et vindende hold, og så kan OB'erne i øvrigt hvile ud efter Herning-kampen, fordi programmet herefter kun byder på tre Superliga-kampe på fem uger på grund af det europæiske program for konkurrenterne og landsholdet, der snart skal indlede sin VM-kampagne.

OB'erne må være frygtelig tændte for at vise FC Midtjylland, at der er nye tider i Odense og de tre nederlag mod sølvvinderne i sidste sæson er fra en anden tid.

Samtidig bliver det spændende at se, hvordan midtjydernes stil matcher OB's. Nu satser ulvene på hurtige hidsige fløje og en lige penetrerende Mikkel Thygesen foran hardhittere som Florescu og Salami.

Den afgørende duel bliver mellem OB-duoen Fall/Runström og den rekonstruerede forsvars-duo Califf/Reid med en ung Lasse Heinze bag sig.

- Deres svaghed må være defensiven. Det vil vi forsøge at efterprøve, sagde OB's cheftræner Lars Olsen i går.

Det bliver et brag - og OB får point.

Lars Olsen stoler på 11 vindere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce