Lars Olsen så et styrket AGF-hold


Lars Olsen så et styrket AGF-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: OB-træner Lars Olsen havde allerede i mandags lugtet den jyske lunte og forventet en af de meget omtalte "svære matcher" mod AGF.

- AGF tog en del gejst og selvtillid med fra sejren over Horsens, og kampen i dag viste, at Superligaen er gået så meget frem, at alle hold på en god dag kan vinde mod en favorit, sagde Lars Olsen.

- Og så hjælper det ikke, at vi giver AGF føringen på en forsvarsfejl efter en dødbold. Men jeg var meget tilfreds med resten af 1. halvleg, hvor vi fik dem presset i bund.

Lars Olsen roste AGF's dødbolde og standard-situationer.

- De voldte os store problemer, og så var de også stærke i kontraløbene, så vi hele tiden skulle passe på. På den baggrund var det ekstra fint, at vi alligevel kom tilbage i kampen, sagde Lars Olsen, der igen optrådte i stiligt jakkesæt til det improviserede pressemøde, mens ekstra-assistent Viggo Jensen var iklædt mere normalt fodbold-outfit på træningsbænken.

Dermed blev rollefordelingen givetvis bevidst understreget, og Lars Olsen kunne efter to startsejre i Superligaen ikke overraskede demonstrere et vist mentalt overskud over for pressen.

Men Olsen var dog ikke tilfreds med spillet i 2. halvleg.

- Selvfølgelig havde jeg ønsket mig, at vi havde fortsat stilen fra 1. halvleg, men igen skal man tage i betragtning, at AGF gjorde en god figur.

Lars Olsen så et styrket AGF-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce