Lars Olsen advarer AaB


Lars Olsen advarer AaB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træner Lars Olsen mødte for to år siden litauiske Kaunas som træner for Randers FC. Og han advarer mod et fysisk stærkt mandskab.

Hvis de forsvarende danske mestre fra AaB som ventet går videre til tredje kvalifikationsrunde til Champions League, skal holdet i litauiske Kaunas møde et fysisk stærkt mandskab, der godt kan lide at spille bold.

Nuværende OB-træner Lars Olsen sad nemlig på Randers FC's trænerbænk i 2006, da kronjyderne mødte Kaunas og med lidt besvær gik videre til Uefa Cuppens første runde med en samlet sejr på 3-2.

- Nu kan jeg forestille mig, hvad de fleste medier skriver. Nemlig at det bliver en "walk over" for AaB - det tror jeg ikke, det bliver. Da vi mødte dem, husker jeg dem som et fysisk stærkt hold, der gerne vil spille fodbold. Med atletiske og meget løbestærke spillere, siger Lars Olsen til Ritzaus Bureau.

Trods et rimeligt stærkt litauisk mandskab, der tirsdag formåede at slå Glasgow Rangers ud af kvalifikationsturneringen, mener Lars Olsen dog, at AaB kan slå det litauiske mandskab.

- Jeg tror, de går videre. Og det mener jeg også, de skal. De får ikke større chancer end at møde sådan et hold, siger Lars Olsen.

For at kvalificere sig til mødet med Kaunas skal AaB først vinde samlet over bosniske Modrica. Første opgør endte 5-0, mens returopgøret spilles onsdag aften.

Lars Olsen advarer AaB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce