Lars Olsen: 16 hold i Superligaen


Lars Olsen: 16 hold i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træner går ind for udvidelse af ligaen

FODBOLD: OB's cheftræner Lars Olsen er fortaler for en udvidelse af Superligaen til 16 hold.

- Jeg kan godt se, at det kan skabe problemer med at samle de allerbedste spillere i færre klubber, men jeg ser det ud fra et andet synspunkt:

- Vi spiller for mange kampe. Når der er fire hold med i de europæiske turneringer, og de havner i gruppespil, så er 33 kampe for mange. Med 16 hold skærer vi tre kampe væk, mener Lars Olsen.

- Og uanset, hvad vi gør, så er banerne i Danmark ikke optimale i marts og april. Samtidig slipper vi med bøvlet fra klubber, der spiller to udekampe og en hjemmekamp eller omvendt mod de andre hold.

- Af de fem øverste fra sidste sæson har vi to udekampe i denne sæson mod AaB, FCK, Midtjylland og Horsens, tilføjer træneren.

Paradoksalt nok er Lars Olsen lige nu ked af at spille for få kampe.

- To kampe i september er ikke meget, men det er jo fordi, at en pokalrunde er lagt i weekenden. Selv om vi bruger tiden til at træne, så er der intet, der erstatter kampe, når spillerne skal skærpes, mener OB-træneren.

Han kender kravene mod SønderjyskE.

- Vi er store favoritter. Men det kan gå galt. Mange spærrede øjnene op, da SønderjyskE overraskede mod FCK og Midtjylland. Rækken er lige, og det nytter ikke kun at præstere 70-80 procent.

Lars Olsen er klar over, at gæsterne kan finde på at spille 3-5-2.

- De får et overtal på den måde på midten, men ofte kommer den opstilling til at ligne 5-3-2, så holdet kommer til at stå langt tilbage. Når systemet ikke længere er så meget brugt, så skyldes det, at ingen spiller med sweeper og to opdækkere mere som for 10-15 pår siden. Nu skal tre mand på linje dække meget bredt, og det er vanskeligt, mener Lars Olsen.

Lars Olsen: 16 hold i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce