Lars Jacobsen: Pilen peger opad

Lars Jacobsen i højt humør, ved tirsdagens træning i Helsingør..
Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Lars Jacobsen: Pilen peger opad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK-backen mener, at han er på vej mod topformen efter nogle tunge måneder i mesterklubben.

Sæsonstarten har været sløj for mesterholdet FC København, og heller ikke holdets danske landsholdsback Lars Jacobsen kan sige sig fri for at have leveret svingende præstationer.

Men før den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Italien på fredag er Jacobsen overbevist om, at han er godt på vej mod topformen.

- Barometeret svinger lidt i forskellige retninger hele tiden. Vi må bare sige, at inde i FCK har vi ikke klaret det godt nok i år.

- Den sidste måneds tid har pilen dog for mit vedkommende været opadgående. Det er fint for mig, men det er svært at sige, hvor meget det påvirker, hvad man kan præstere på landsholdet, siger Lars Jacobsen.

Jacobsen ligger i hård konkurrence med Peter Ankersen om en plads i startopstillingen, men publikum har ikke noget at frygte, hvis landstræner Morten Olsen udpeger den erfarne FCK-spiller til holdet.

Han peger selv på, at gode præstationer i rødt og hvidt ikke nødvendigvis er betinget af, at man også har ramt topformen i sin klub.

- Jeg har altid været god til adskille tingene. Jeg har haft perioder, hvor jeg ikke fik så meget spilletid på mit klubhold og alligevel har leveret godt på landsholdet.

- Men jo bedre du gør det på klubholdet, jo større chance er der for at du spiller godt på landsholdet. Det er klart, siger Lars Jacobsen.

Han kan få sin landskamp nummer 65, hvis han kommer på banen mod italienerne.

Lars Jacobsen: Pilen peger opad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce