Lars Hauth: Målet er bord 1


Lars Hauth: Målet er bord 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BORDTENNIS: Lars Hauth og Rasmus Klein-Døssing er de to nye navne i OB's elitedivisionstrup, der sammen med svenske Mikael Mattiasson, Morten Hyrup Rasmussen, Mads-Peter Jannings og spillende træner Poul Sørensen skal fastholde OB i toppen af dansk bordtennis.

Elitechef Asger Rasmussen kunne forleden præsentere truppen, der for en gangs skyld var samlet til træning og teambuilding i Ådalen før sæsonstarten i næste uge.

Normalt er bordtennisspillere nomader, der kommer og spiller kamp og rejser videre, men OB-træner Poul Sørensen vægter tingene anderledes.

- Vi skal være en sammentømret trup, der støtter hinanden, ligegyldigt hvem jeg vælger, der skal spille, og derfor samles vi og støtter også hinanden med mails ind imellem.

Hauth med ambitioner

47-årige Lars Hauth var egentlig stoppet for fire år siden efter en karriere med 202 landskampe, spil i Bundesligaen og masser af DM-titler, men den angrebsivrige venstrehåndsspiller fik sidste år lysten tilbage i Virum og endte stærkt som nordsjællandsk førstemand.

- Jeg starter ved bord 2, men målet er bord 1, siger Lars Hauth om den kommende OB-tilværelse, med et grin til Mikael Mattiasson, der ryster lidt på sit svenske hoved og tydeligvis ikke vil forlade førstebordet uden kamp.

Rasmus Klein-Døssing er i den anden ende af aldersskalaen. 19 år og efter en dårlig sæson sidste år i Brønderslev nu tilbage i barndomsklubben og mere klar end nogensinde.

- Jeg mistede lysten lidt sidste år, men har været i Kina i tre uger og træne, og har igen fået hævet mit træningsniveau meget.

Træner Poul Sørensen, der herser med den unge spiller til daglig, bekræfter formen og forventer at se Rasmus Klein i ny stærk udgave i den kommende sæson.

OB'erne føler sig generelt stærkere end sidste år, hvor det blev til slutspil og en fjerdeplads, men næsten samtlige otte hold i Elitedivisionen har oprustet kraftigt, mest Roskilde med Michael Maze, Finn Tugwell og Allan Bentsen i truppen. I andre klubber er holdene forstærket med gode svenskere og kinesere.

- Derfor kan vi forvente masser af tætte opgør, hvor vores andetbord bliver vigtigt for at trække sejrene hjem, vurderer Poul Sørensen, der også sidste år fremhævede sin brede trup, der nu er endnu bredere.

- Målet i år er igen at nå slutspillet og få medaljer.

Også i år vil bordtennisbasen være i OB-hallen til de fleste kampe, men nogle få opgør flyttes til Odense Idrætshal.

- Når Roskilde kommer i februar - måske med Maze, Tugwell og Bentsen - må vi kunne få mange på lægterne i Idrætshallen, mener elitechef Asger Rasmussen.

Lars Hauth: Målet er bord 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce