Langtidsskadet Hobro-stjerne nærmer sig comeback


Langtidsskadet Hobro-stjerne nærmer sig comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hobro-træner Ove Pedersen satser på at have angriber Quincy Antipas klar til forårssæsonen i Superligaen.

I Hobros første sæson i Alka Superligaen var den hurtige angriber Quincy Antipas en af de bærende kræfter på det nyoprykkede hold, der endte på en flot syvendeplads.

I indeværende sæson har den zimbabwanske profil dog endnu sin første superligakamp til gode. En drilsk ankelskade har holdt Antipas på sidelinjen, og Hobro, der i øjeblikket ligger sidst i Superligaen, har i den grad savnet den dygtige angriber.

Efter en operation i foden ser det dog langt om længe ud til, at Antipas er på vej tilbage til grønsværen. Det siger Hobro-træner Ove Pedersen.

- Jeg har snakket med hans behandlere, og operationen er gået godt. Han er begyndt at kunne løbe og begyndt at kunne træne, lyder det fra Ove Pedersen.

- Han træner stadig ikke her i klubben, men i København sammen med sin behandler. Men de meldinger, vi har fået, er, at alt går efter planen indtil videre, og hvis der ikke opstår komplikationer, så må han begynde at spille fodbold i februar.

Ove Pedersen er dog stadig realistisk omkring det forestående Antipas-comeback.

- Jeg kan ikke tillade mig at regne med ham, men jeg håber på det, siger han.

- Og jeg håber at have med på træningsbanen i februar. Og så må vi se, hvor hurtigt vi kan få bragt ham i fodboldform, siger træneren, der har været i Hobro siden november.

Hobro ligger i øjeblikket sidst i Superligaen og indtager dermed den eneste nedrykningsplads, der er i år. Holdet har kun vundet 2 kampe ud af 18 mulige og har i alt skrabet 10 point sammen i sæsonen.

Langtidsskadet Hobro-stjerne nærmer sig comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce