Landskampspause hjælper på Sønderjyskes skadeproblemer


Landskampspause hjælper på Sønderjyskes skadeproblemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderjyske har haft en belejlig landskampspause, men nu er fokus rettet på at fortsætte den flotte sæsonstart.

Alka Superligaen har snart ligget stille i to uger på grund af landskampe i hele Europa, og det har gavnet Sønderjyske, som har døjet med skader på det seneste.

Det siger anfører Pierre Kanstrup, som også taler om ny energi i Sønderjyskes trup.

- Landskampspausen kom virkelig belejligt for os forstået på den måde, at vi har været meget uheldige med mange skader. Så set i det lys har det givet os en ekstra uge til at blive klar til den kommende kamp mod Randers FC.

- Derudover er det meget rart lige at tænke på andet end fodbold og gøre nogle af de ting, som man normalt ikke kan gøre i weekenden, når der er kampe.

- Men når det er er sagt, er det skide godt at komme ned i klubben igen efter pausen, siger Pierre Kanstrup til Sønderjyskes hjemmeside.

Spillere som Janus Drachmann, Thomas Dalgaard, Kåre Jensen, Baldur Sigurdsson, Emmanuel Okwi og Andreas Oggesen sad ude i kampen mod Viborg før landskampspausen.

Sønderjyske vandt dog alligevel 2-1 og indtager derfor andenpladsen i Superligaen.

Den placering skal klubben forsvare søndag på udebane mod Randers. Det bliver en vanskelig opgave, siger Pierre Kanstrup.

- Randers er meget stærke mand for mand og har en farlig offensiv, så vi skal stå tidligt op for at matche dem. Vi er ikke favoritter, når vi kommer til det kronjyske, men vi tager kampen op som alle andre kampe, og tror på, vi kan tage tre point med derfra.

- Vi har haft stor succes med at stå godt på banen, så det er noget, vi skal tage med fra sidste kamp og ligeledes have den samme gejst og vilje med, for så ved jeg, at vores spil også bliver godt, siger anføreren.

Landskampspause hjælper på Sønderjyskes skadeproblemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce