Mathias Seilund skifter fra Svendborg Rabbits til Stevnsgade Supermen.

Basketball: En af spillerne, der i den forgangne sæson var med til at vinde bronze med Svendborg Rabbits, vender hjem til hovedstaden. Den 27-årige landsholdsanfører Mathias Seilund, der kom til Svendborg i slutningen af januar og nåede at spille sidste del af sæsonen, har lavet en aftale for den kommende sæson med en anden basketligaklub, Stevnsgade Supermen.

- Jeg har i længere tid haft et ønske om at komme hjem til København og spille. Stevnsgade er et rigtig godt fit for mig. Vi har et godt fundament at bygge på med en voksende organisation og et godt trænerteam, og jeg tror, at nogle af vores unge spillere kommer til at rykke sig rigtig meget i den kommende sæson. Jeg glæder mig til at være del i den udvikling og se, hvor langt vi kan tage det, siger Mathias Seilund til Stevnsgades Facebook-side.

Mathias Seilund spillede i sine unge år for BK Amager, inden han i 2010 rejste til udlandet, hvor den 204 cm høje forward har spillet for blandt andre Fairlleigh Dickinson University i USA og Bristol Flyers i den britiske basketliga.

Stevnsgade sluttede sidst i Basketligaen i den seneste sæson med kun to sejre i 28 kampe, men Nørrebro-klubben med de stolte traditioner har en langsigtet plan om at konsolidere sig i Basketligaen.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.