Landsholdet har spinkel chance for VM-playoff

En tydeligt skuffet Daniel Agger, fredag aften efter VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Italien i Parken i København.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Landsholdet har spinkel chance for VM-playoff

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Olsens landshold skal sætte sin lid til en række overraskende resultater i kvalifikationsgruppe D for at få opfyldt målet om playoff-kampe.

Selv om mange dømmer det danske landshold færdig i kampen om playoff-pladserne i VM-kvalifikationen, så er der fortsat et spinkelt håb.

Det skal findes i gruppe D, hvor Holland på suveræn vis har sikret sig direkte adgang til næste års VM i Brasilien.

Morten Olsens landshold skal sætte sin lid til, at Rumænien kan komme op på gruppens andenplads på trods af et nederlag i tirsdagens hjemmekamp til Estland, der ikke har noget at spille for i Bukarest.

Tyrkiet skal samtidig tabe hjemme til Holland med så store cifre, at Rumænien - til trods for nederlaget til Estland - ender på en bedre målscore end tyrkerne.

Både Tyrkiet og Rumænien har 16 point - men Tyrkiets målscore er aktuelt 16-7 og Rumæniens 17-12.

I toerregnskabet har Rumænien lige nu 10 point og en målscore på 10-12. Den vil med det påkrævede nederlag til Estland blive dårligere.

Danmark har i gruppe B 10 point og en målscore på 8-10 i toerregnskabet. Derfor kan Rumænien i teorien ende som en dårlige toer end Danmark.

Hvis regnestykket skal flaske sig for Morten Olsens landshold, så kræver det desuden, at Ungarn ikke formår at slå gruppe D's absolutte bundprop Andorra.

Hvis ungarerne vinder, så falder regnestykket til jorden.

Landsholdet har spinkel chance for VM-playoff

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce