Lagerbäck i stormvejr


Lagerbäck i stormvejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter Sverige har udspillet sin rolle ved EM i fodbold, står landstræner Lars Lagerbäck for skud. Fra flere sider lyder der krav om fyring.

Lars Lagerbäck har ført det svenske fodboldlandshold til fem slutrundedeltagelser i træk. Men den bedrift vejer ikke tungt, når de svenske lederskribenter dagen efter Sveriges 0-2-nederlag til Rusland, der betød, at svenskerne er færdige ved EM.

- Hvis Lagerbäck fortsætter ved roret, så styrer Sverige med åbne øjne direkte ned i den internationale fodbolds Bermudatrekant, skriver Mats Olsson i Expressen.

Flere af de svenske aviser har på deres hjemmesider lavet afstemninger om Lagerbäcks fremtid, og cirka 75 procent af læserne mener, at landstræneren snart skal være forhenværende. Den fordeling ligger i tråd med lederskribenternes holdninger.

- Det går ikke kun at have to offensive spillere på banen og samtidig tro, at man kan skabe noget på den internationale scene. Det er en gåde, at Lars Lagerbäck aldrig lærer det, og det kommer til at accelerere debatten om hans afgang. Det er én ting at besejre Island på Råsunda, men noget helt andet at vinde kampe i slutrunder. Er det virkelig Lagerbäck, som vi vil give ansvaret for at komme videre fra dette blodbad? spørger Svenska Dagbladets Jan Majlard.

Lagerbäck i stormvejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce