Lagerbäck: Uhørt bittert


Lagerbäck: Uhørt bittert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Lagerbäck langede efter 1-2-nederlaget til Spanien ud efter dommeren, der ifølge landstræneren overså et frispark i situationen, som førte til sejrsmålet.

Sverige var tæt på at få et meget vigtigt point mod Spanien. Alligevel måtte Lars Lagerbäck og hans spillere forlade EM-kampen i gruppe D tomhændet, da David Villa sikrede spanierne end 2-1-sejr i overtiden. Den svenske landstræner kaldte bagefter nederlaget bittert.

- Der var et soleklart frispark til os, inden de fik det angreb, som førte til målet. Det er uhørt bittert, sagde Lars Lagerbäck efter kampen.

- Jeg står kun 20 meter fra situationen, og ingen tvivl om, at der var frispark mod Markus Rosenberg, fortsatte landstræneren.

- Jeg kan egentlig ikke beklage mig for Spanien var bedre end os, men det føles bittert, når det sker på den måde, sagde Lagerbäck.

Den svenske landstræner var godt tilfreds med især første halvleg, hvor han mente, at Sverige kom frem til flere chancer end Spanien. En modstander, som Lagerbäck betegnede som verdens bedste hold, når det handler om at kombinere fremad banen. Trods nederlaget tror han fortsat på, at Sverige kan klare sig videre fra gruppen.

- Vi har en god, realistisk chance for at gå videre, vurderede Lagerbäck.

Sverige møder på onsdag Rusland i den sidste gruppekamp.

Lagerbäck: Uhørt bittert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce