Laen og Rocas hylder GOG

Niclas Kirkeløkke og Kasper Hvidt er søndag vågnet op til kæmperoser efter klassikeren GOG-KIF Kolding København
Foto: Katrine Becher Damkjær

Laen og Rocas hylder GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spansk verdensmester er vild med den danske håndbold-kultur, og GOG er vågnet op til gigantiske roser

Håndbold: Flere medier koger over i begejstring efter lørdagens genoplivning af håndboldklassikeren GOG-KIF Kolding København. Og vinderne fra KIF Kolding København udtrykker begejstring for ærkerivalens genkomst i ligaen.

- Det er så fedt, at de er gået tilbage til de værdier og de ting, der har kendetegnet et godt GOG-hold i lang tid. Godt 6-0 forsvar, god målmand, så løbe en kontra og spille frisk til med unge drenge, der ikke er imponeret over, hvem de møder. Det er en god cocktail, og derfor har de leveret rigtig godt, allerede efter de er rykket op, siger Torsten Laen til hbold.dk efter sin første kamp for KIF Kolding København på den tidligere hjemmebane i Gudme.

- Det vigtigste er, at de har fået utrolig stor respekt over det hele. Alle er så glade for, at de er kommet tilbage og med de samme værdier. Der er masser af folk, der bakker dem op og har respekt for, at de spiller, som de plejer at gøre, og at de er gode. Man skal have respekt for dem, og man skal stå tidligt op for at være med. Og det er dét, der er fedt, for ved normale oprykkere siger man: ”Ja, lad dem lige komme i gang,” men det her er bare noget andet, siger Torsten Laen.

KIF Kolding Københavns spanske verdensmester Albert Rocas følger i samme spor.

- Atmosfæren i denne hal er jo fantastisk. Selvom hallen er lille, er stemningen meget intens. Tilskuerne hepper helt vildt på deres hold. Det her var jo hovedårsagen til, at jeg flyttede til Danmark. Jeg ville opleve den her håndboldkultur. Der er jo fiesta, når der er håndbold, siger Albert Rocas til hbold.dk

Håndboldsitet europamester.dk har de helt store roser fremme til GOG's Niclas Kirkeløkke.

- Dem, der tog sig tid til at se kampen på TV, kunne udover en fantastisk Kasper Hvidt nyde en af fremtidens stjerner på højre back, og det man inden denne sæson troede var en fjern fremtid er ikke så fjern endda. For som Niclas Kirkeløkke spiller nu, er han - hvis ikke vores bedste højre back - så i top 3, skriver håndboldsitet.

Torsten Laen fik knus i massevis i Gudme, og den nye KIF Kolding København-profil hylder sin tidligere klub.
Torsten Laen fik knus i massevis i Gudme, og den nye KIF Kolding København-profil hylder sin tidligere klub.
Foto: Tim K. Jensen

Laen og Rocas hylder GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce