Lægen kan grebene

Søren Kaalunds karriere i AaB blev stoppet af en ankelskade, men rockbandet kan ofte høres på Aalborgs caféer. Her er landsholdets læge i gang med den skadede Daniel Jensen under træningen inden braget mod Japan i aften.
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Lægen kan grebene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdets doktor, Søren Kaalund, er også musiker og var selv en listig angriber i AaB

Fodbold: For en af de vigtigste skikkelser i landsholdslejren er udflugten til Sydafrika en kulmination på det lægelige speciale.

For Søren Kaalund har som relativt ny ejer af en ortopædisk specialklink, hvor fru Hanne er sygeplejerske, som læge for AaB og landsholdet, som musiker og far til tre børn rigeligt at bruge tiden til hjemme ved Limfjorden.

Kort før afrejsen til Sydafrika blev Kaalund for alvor landskendt, da han efter venskabskampen mod Senegal skulle redegøre for Simon Kjærs læderede knæ.
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Underholdende midtpunkt

Og i Sydafrika har Kaalund i den grad været udfordret af de mange småskader og betænkelige formkurver:

- Dybest ser er der ingen forskel på mit arbejde her og så i AaB. Men det hele får bare en tand opad i et VM, sagde Kaalund, da han forleden fjernede sig en stund fra mediecentret og den daglige presseseance i Knysna - og snakken gik om gode, gamle dage i Århus.For dengang, hvor denne signatur under den såkaldte studietid en overgang spillede - eller rettere løb - ude på fløjen i Fuglebakken, senere omdøbt til IHF, var en lige så langhåret Søren Kaalund en opportunisk angriber inde på midten. Dengang Fuglebakken kortvarigt udfordrede AGF i næstbedste række.Og allerede dengang var Kaalund manden, som ofte havde guitaren med og var det underholdende midtpunkt. Kendetegnet ved den listighed og sociale evne, som også ses i omgangen med både presse og hele molevitten af gøglere og gustne godtfolk i en VM-lejr.

Fodbold, musik og medicin

- Det er et privilegium, at jeg har fået lov til at kombinere fodbold, musik og medicin hele vejen, siger frontfiguren i poprock-bandet, Kaalund & Kometerne.

I Århus spillede Kaalund musik med Anne Linnets bror, den lige så langmankede Fuglebakken-tekniker Søren, der igen boede sammen med Shit & Chanel-musikeren Astrid Elbæk.

Kaalund læste medicin i Århus og fik spillet for både Fuglebakken og Skovbakken, inden han vendte hjem og spillede for barndomsklubben AaB, nordjydernes halvreligiøse symbol.

- Jeg kom tilbage, netop som AaB gled ned i 3. division og var med i den legendariske kamp mod Nr. Sundby, hvor der var tæt på 18.000 tilskuere, og vi vandt 4-1, husker Kaalund.

Om mediepresset siger han:

- Selvfølgelig er der enorm interesse, men når man hele tiden skal blæse til konflikter, som ikke eksisterer, så står jeg af.

Lægen kan grebene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce