Læge husker ikke hjerneskanning

Læge Peter Angermann godkendte Johny Jensens helbred før boksekamp på trods af hjerneskade. Lægen vil gense papirer, før han påtager sig et eventuelt ansvar.
Foto: CLAUDE PARIS/AP

Læge husker ikke hjerneskanning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da bokseren Johny Jensen blev helbredsgodkendt til en kamp i december sidste år, skete det på baggrund af en erklæring, som læge Peter Angermann fra Gildhøj Privathospital havde underskrevet. Siden er det kommet frem, at en skanning af bokseren afslørede en skade i hjernen.

- Jeg kan ikke huske skanningen, men der er ikke noget, der har gjort, at jeg er blevet mistænksom. Det er muligt, at der er nogle forandringer, det skal jeg ikke kunne sige. Men hvis der var tale om helt klare forandringer, så ville det også have stået i teksten, så jeg var blevet gjort opmærksom på den led, siger Peter Angermann til politiken.dk.

Hvis det viser sig, at han har lavet en forkert vurdering, er han villig til at påtage sig ansvaret. Men han er nødt til at gense papirerne, før han kan komme med en udmelding.

- Det kan jeg ikke afgøre, før jeg har set skanningen. Jeg har tænkt mig at prøve at få fat på den skanning i morgen (tirsdag, red.) og vurdere den. Det er da muligt, at der har været forandringer, som har været genstand for et skøn, det kan jeg ikke vurdere nu, siger lægen til avisen.

Læge husker ikke hjerneskanning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce