Det er et ualmindeligt stærkt felt, der skal kæmpe om DM i bowling i Odense. Heriblandt den forsvarende danske mester Jesper Agerbo og Danmarks eneste professionelle bowlingspiller Thomas Larsen fra Assens.

264 deltagere har meldt deres ankomst til Odense Bowlinghal, når Danmarks Bowling Forbund afholder DM for single og double i 50-års jubilæumsåret.

Der har været indledende runder fredag og lørdag, mens der er finaledag søndag d. 14. maj. Se den i de to direkte tv-ruder i artiklen.

Blandt favortterne på herresiden kan nævnes den forsvarende verdensmester Jesper Agerbo samt Danmarks første og eneste professionelle spiller Thomas Larsen, der også kan skrive europa- og verdensmester på cv'et.

Danmarkmestrene for hold, Trekanten i Kolding, bør også nævnes, ligesom den forsvarende mester hos damerne, Kamilla Kjeldsen fra Stars and Strikes Horsens, er med.

Se med direkte søndag den 14. maj fra klokken 9.

  • 31 FIN massimo

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.