Kynisk Nicki Pedersen høster VM-point


Kynisk Nicki Pedersen høster VM-point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPEEDWAY: Det er svært at se, hvem der kan true fynske Nicki Pedersen i kampen om verdensmesterskabet i speedway 2008. Lørdag aften - i sæsonens tredje Grand Prix i Göteborg i Sverige - kørte Nicki Pedersen sig i sin tredje finale. En konstant kørende Nicki Pedersen bliver dermed ved med at hente mange VM-point, mens konkurrenterne skiftes til at smide point omkring ham. I finalen blev Nicki Pedersen dog kun nummer tre - overhalet af polske/norske Rune Holta og svenske Frederik Lindgren men dog foran Jason Crump. Rune Holta blev svensk vinder i sit 50. Grand Prix - han har aldrig tidligere vundet.

I den samlede VM-stilling har Nicki Pedersen 49 point - nærmeste forfølger er polske Tomasz Gollob med 39 point, mens aftenens sensation, svenske Frederik Lindgren, har 36 point.

Fynske Hans Andersen nåede semifinalen trods et voldsomt styrt tidligere på aftenen. Men Hans Andersen er nu alligevel droppet ned på en 8. plads i den samlede VM-stilling.

Nicki Pederesn er tilfreds med de mange VM-point men skuffet over, at det "kun" blev til en 3. plads i finalen. Han mener nemlig, der var overvandet foran hans gate, så han havde svært ved at få fart på cyklen.

Nicki Pedersen bærer under alle omstændigheder den gule vest som tegn på sin føring i VM, når VM-serien rammer København og Parken 14. juni.

Kynisk Nicki Pedersen høster VM-point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce