Kyndbøl ny nier-formand


Kyndbøl ny nier-formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overskud på kvart million kroner var ny fornemmelse i B1909.

Fodbold: B1909 indleder klubbens andet århundrede med at skifte formand.

Efter seks år på posten har Dennis Witek valgt at stoppe, og afløseren er den kendte odenseanske fodboldskikkelse, John Kyndbøl, der i tresserne var en markant spiller for OB og opnåede et prof-eventyr i USA. I de senere år har Kyndbøl markeret sig i oldboys-afdelingen, og han påtog sig opgaven, da det skrantende prof-selskab skulle lukkes ned.

- Jeg vil gerne have mere tid til familien. Med et par børn på otte og 12 år er det vel kun rimeligt. Før min formandstid havde jeg også lederposter. Jeg forlader ikke klubben, men nu hvor jubilæet er overstået, er tidspunktet passende, siger Dennis Witek.

B1909 kunne for første gang i nyere tidsregning præstere et pænt økonomisk plus. Regnskabet viste et overskud på 252.000 kroner.

- Kulturministeriets tildeling af Idrætsprisen udløste jo 200.000 kroner, men selv uden det beløb havde vi haft et positivt regnskab, siger Witek, hvis klub fra og med 2013 skal indlede tilbagebetalingen af det kommunale lån på cirka en kvart million kroner.

- Vi har da overvejet, om vi skulle indfri lånet nu, men vi finder det bedst at betale det tilbage med 50.000 kroner om året, sagde Witek.

Den tidligere old boys-formand Arno Hansen blev sammen med den tidligere divisionsspiller Jan Bramsen nyvalgt til bestyrelsen.

Kyndbøl ny nier-formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce