Kyllingens hold regner med Giro-deltagelse


Kyllingens hold regner med Giro-deltagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Rasmussens cykelhold Christina Watches-Onfone regner med en plads i næste års Giro d'Italia.

Det lyder som noget af en mundfuld, men det lille danske cykelhold Christina Watches-Onfone tror fuldt og fast på, at det kan modtage en invitation til Giro d'Italia næste år.

- Vi vil gøre alt for det, og vi tror stadig på, det er realistisk, at vi kan få en plads i næste års Giro d'Italia. Vi skal være klogere på det hele inden for de næste tre måneder, siger holdets direktør Allan Bo Andresen til feltet.dk.

Hvis Michael Rasmussens cykelhold overhovedet skal komme i betragtning til en plads i det italienske etapeløb, kræver det nemlig, at holdet rykker en division op i cykelsportens hierarki.

Der er deadline for ansøgning om oprykning hos den internationale cykelunion den 1. september.

Lige nu ligger Christina Watches-Onfone i det, der populært kaldes tredje division, og kun få hold fra den næstbedste division, de professionelle kontinental hold, får starttilladelse.

Holdets budget skal ifølge holddirektøren hæves gevaldigt, før det kan gøre sig håb om licens som professionelt kontinental hold.

- Lige nu har vi de sponsorer, vi har. Kan vi nå op på det femdobbelte niveau, i forhold til hvad vi har nu, så føler jeg mig sikker på, at vi kan nå, hvad der kræves. Men en tre-fire fordobling kan også være nok, siger Allan Bo Andresen.

Deltagelse i Giro d'Italia vil ud over økonomien formentlig være betinget af, at Christina Watches-Onfone får en stærkere trup.

I første omgang kæmper Michael Rasmussens cykelhold om en plads i det danske etapeløb Post Danmark Rundt, som køres ugen efter Tour de France.

Kyllingens hold regner med Giro-deltagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce