Kyllingen er skuffet over svage Giro-hold


Kyllingen er skuffet over svage Giro-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Rasmussen finder det indlysende, at Contador er overlegen i Giro d'Italia, fordi holdene er for svage.

Alberto Contador er verdens i øjeblikket skrappeste etapeløbsrytter, så der skal noget til at skubbe ham af vejen, når han først har fået færten af sejr som nu i Giro d'Italia.

Mand mod mand har konkurrenterne ingen chance, mener Michael Rasmussen, som kørte fra Alberto Contador i Tour de France 2007, inden danskeren blev taget ud af løbet.

- Der mangler et hold, der er stærkt nok til at udfordre Contador. Det er enkeltmandspræstationer, og der er ikke nogen af holdene, der har to-tre mand, der kan udfordre ham. Det skal der nok til, siger Michael Rasmussen.

Saxo Bank-Sungards spanier ligger klart i spidsen af løbet med fire minutter og 58 sekunder til nummer to Michele Scarponi.

Kun uheld eller sygdom kan forhindre, at Contador vinder sin anden Giro d'Italia-sejr, når løbet slutter i Milano på søndag.

- Det kan næppe være en overraskelse efter så hård en Giro, at han fører så stort. Det havde jeg helt afgjort regnet med, og jeg havde også Scarponi på min egen podiumliste, siger Rasmussen.

Selvom der resterer fem etaper, er afgørelsen allerede faldet, mener Michael Rasmussen:

- Det er for sent. De andre har ingen chance på nuværende tidspunkt. Han skal nærmest køre baglæns hele vejen til Milano for at sætte det over styr, siger Michael Rasmussen.

Contadors egen holdkammerat Chris Anker Sørensen vil dog ikke være med til at uddele pengepræmien på forhånd.

- Det er ikke slut. Det så vi i weekenden, hvor Alberto var under pres, men hvor Nibali ikke havde benene til at gøre det færdigt. Han satte helt klart Alberto under pres, siger Sørensen, som advarer mod de to kommende etaper, der kan være drilske.

Kyllingen er skuffet over svage Giro-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce