Kun to kampe fra Final 4: Stor aften for Torsten Laen - og GOG

Torsten Laen blev hyldet for en stor karriere, der nærmere sig sin afslutning, før pokalkampen i Bavnehøjhallen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kun to kampe fra Final 4: Stor aften for Torsten Laen - og GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En rørt Torsten Laen hyldet i Bavnehøj Arena før GOG's pokalkamp mandag aften, men det fik ikke de gule til at give ved dørene, da Ajax fra 1. division blev kørt over med 36-21.

Håndbold: GOG er videre i pokalturneringen og kan fortsætte sæsonen med fuld fokus på at komme helt til tops i kampen om DM-titlen.

Det er konklusionen, efter at GOG mandag aften sendte Ajax København fra midten af 1. division ud af pokalturneringen i sjette runde. I Bavnehøj Arena på Vesterbro vandt GOG således 36-21 efter fynsk føring 16-10 ved pausen. Hjemmeholdet var ellers foran 5-3 efter ni minutter, men derefter overtog fynboerne taktstokken og så sig reelt aldrig tilbage.

Med sejren er GOG klar til ottendedelsrunden og er kun to kampe fra næste sæsons Final4-pokalslutspil.

GOG var draget til København uden profilerne Lasse Kronborg og Magnus Jøndal, der begge var ramt af sygdom. Spørgsmålet er nu, om de to profiler bliver klar til onsdag aftens kamp i Aalborg - den sidste kamp i ligaens grundspil. En sejr til GOG i det nordjyske vil betyde, at fynboerne vinder grundspillet foran Skjern Håndbold og kvalificerer sig til næste sæsons Champions League. Og får fordel af hjemmebane i DM-slutspillet.

- En af grundene til, at Lasse og Magnus ikke er med i København er netop, at de skal blive klar til Aalborg onsdag aften, sagde GOG-cheftræner Nicolej Krickau til Sport Fyn før pokalopgøret.

Syv mod seks i hel kamp

GOG's stregprofil Torsten Laen meldte for kort tid siden ud, at hans karriere slutter efter denne sæson. Før kampen i Bavnehøj Arena blev en rørt Laen hyldet af publikum for sin store karriere, der også omfatter stærke kampe for landsholdet. Stregspilleren fik overrakt både blomster og vin.

- En stærk og flot gestus fra Ajax og klubbens publikum, slår Nicolej Krickau fast.

Hjemmeholdet startede ud med et særdeles aggressivt forsvarsspil og spillede i øvrigt det meste af kampen syv mod seks.

- Vi skulle lige finde vore fødder over for Ajax' taktiske greb. Men ellers gik det jo som planlagt, lød det fra Krickau, der med tilfredshed kunne notere sig, at ingen af hans spillere kom til skade i pokalkampen.

Kun to kampe fra Final 4: Stor aften for Torsten Laen - og GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce