Kun svine­influenza kan give en finale

Claus Bo larsen var tilfreds med sin egen indsats i Champions League-semifinalen mellem Manchester United og Arsenal på Old Trafford onsdag aften. Han regner ikke med, at UEFA ringer til ham, når Champions League-finalen spilles. - Det er aldrig tidligere sket, at en dommer, der har dømt en kvartfinale og en semifinale, også får finalen, siger han.
Foto: Jesper Nørgaard Sørensen/Polfoto

Kun svine­influenza kan give en finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynsk dommer i topform tror ikke på, han får Champions League-finalen

Fodbold: Claus Bo Larsen, fynsk topdommer, tror, der skal noget helt ekstraordinært til, for at han får tildelt dette års finale i Champions League, 27. maj i Rom - også trods en ny, fejlfri præstation onsdag aften i semifinaleopgøret mellem Manchester United og Arsenal.

- Det er aldrig tidligere sket, at en dommer, der har dømt en kvartfinale og en semifinale, også får finalen. Der vil skulle noget helt ekstraordinært til, som eksempelvis at andre dommere bliver "låst" på grund af svineinfluenzaen, lyder vurderingen fra Claus Bo Larsen.

Onsdag aftens kamp var det sjette Champions League-opgør for Claus Bo Larsen i denne sæson - en serie kampe, som er gået rigtigt godt for den fynske dommer og hans folk på linjerne. Claus Bo Larsen:

- Og egentlig vil det være okay at stoppe nu. Så får vi en rigtig god afslutning på sæsonen. Én enkelt fejl i en finale vil jo være dét, folk husker. Men jeg er selvfølgelig klar, hvis UEFA ringer.

- Jeg var helt høj

Claus Bo Larsen fortæller, at han var "helt høj" i minutterne efter kampen mellem Manchester og Arsenal. Samtlige spillere og de to managere havde givet hånd, og der var ros fra den tyske bedømmer.

Claus Bo Larsens varemærke med at få spillet til at flyde og selv holde sig i baggrunden gav semifinalen et flot flow.

- Jeg dømte 19 frispark. Og jeg kunne sagtens have dømt 20 mere, men det så jeg ingen grund til. Spillerne fandt hurtigt en acceptabel grænse, lyder det fra Claus Bo Larsen.

Sådan lød det i headsettet

Linjedommer Anders Nørrestrand var i tvivl, da han vinkede et mål af Uniteds Ryan Giggs offside, men tv-billederne viser, Nørrestrand havde ret. Sådan lød det fra Anders Nørrestrand i dommernes headset-system i samme sekund, han havde annulleret målet:

- Jeg håber fandeme, jeg har ret!

Og tilbagemeldingen fra Claus Bo Larsen i headsettet lød:

- Det håber jeg sgu også, du har!

Den kendelse svedte den danske dommertrio så noget over efterfølgende - ikke mindst fordi de alle tre ud af øjenkrogen kunne se Manchester United-manager Alex Ferguson hoppe og danse i vrede over offside-kendelsen foran et fyldt Old Trafford og cirka 150 millioner tv-seere.Desto større var tilfredsstillelsen imidlertid, da danskerne efter kampen så tv-billederne af episoden.

Manchesters Cristiano Ronaldo viste i flere sekvenser utilfredshed med Claus Bo Larsen på grund af manglende frisparkskendelser. Til det lyder det blot fra den fynske dommer:

- Jeg tror, Ronaldo havde fået de forkerte støvler på. Han havde lidt svært ved at stå fast.

Kun svine­influenza kan give en finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce