Kun papirarbejdet mangler

Emmanuel Clottey er meget tæt på en aftale med OB.
Foto: Jørgen Hansen

Kun papirarbejdet mangler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB fortsat i fuld gang med at finpudse truppen

FODBOLD: OB er fortsat i gang med at færdigpudse truppen til den netop startede sæson i Superligaen. Meget tyder på, at den 21-årige ghaneser Emmanuel Clottey er ved at være på plads i truppen - tilsyneladende er det kun papirarbejdet, der mangler.

Clottey var således atter klar i Ådalen, da cheftræner Lars Olsen indledte træningen onsdag formiddag.

- Vi arbejder videre med Clottey. Han har været hjemme i Afrika nogle dage, men er nu tilbage her til træning, konstaterede direktør Kim Brink.

Clottey, der mangler Djiby Falls højde og fysik, men til gengæld er lynende hurtig, imponerede igen i træningen med hurtighed og skarpe afslutninger.

OB har Djiby Fall som stjerne-angriber, og så skal svenske Björn Runström stadig bevise sit værd som målscorer, ud over det markante hårde arbejde.

OB har i øvrigt også et godt øje til norske Vikings danske anfører Nicolai Stokholm - tidligere OB - hvis kontrakt med nordmændene udløber med udgangen af efterårssæsonen. Om midtbanespilleren siger Kim Brink til Aftenbladet:

- Stokholm er yderst interessant for os, men det er for tidligt at spekulere i noget som helst. Det må vi eventuelt komme tilbage til.

Nicolai Stokholm selv forventer ikke at komme til enighed om en forlængelse med sin norske klub, men han vil ikke spekulere i eventuelle nye klubber på nuværende tidspunkt.

- Lige nu vil jeg koncentrere mig om at gøre det bedst muligt for Viking, siger Stokholm til den norske avis.

Timms hold i ryggen

Montenegrineren Srdjan Radonjic er stadig i OB's trup, men han indgår tydeligvis ikke i større grad i Lars Olsens planer. Unge Anders K. Jacobsen er bobleren i angrebs-kvartetten og blev indskiftet i lørdags på Villa Park.

Det er sandsynligt, at Radonjic sælges eller lejes ud for at gøre plads til Emmanuel Clottey. I øvrigt er det forventeligt, at et par spillere eller tre fra fynboernes efterhånden store trup bliver solgt.

Unge Mads Timm er i øvrigt fortsat plaget af uheld. Lige nu er han sat ud af spillet af en ny skade - ifølge OB's fysioterapeut Martin Uhd er Mads Timm ramt af et hold i ryggen.

Kun papirarbejdet mangler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce