Kufstein må EM-jodle i nyt regnskyl

Der er uvejr i Kufstein.
Foto: Yilmaz polat

Kufstein må EM-jodle i nyt regnskyl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østrig tæller ned til en ny hidsig weekend, men nu er uvejret vendt tilbage til alpenationen

De næste par EM-dage i Kufstein og omegn bliver præget af regn, blæst og kraftige vindstød, melder den østrigske statsradiofoni.

"Das Kufsteiner Lied" vil blive afsunget i kælderlokalerne, mens sommeren viser sig fra sin værste side.

Floden Inn, som danner den maleriske ramme i Kufstein, er nu fyldt til bristepunktet af vand, og oppe på fæstningen, hvor kampene blliver sendt på storskærm, skal paraplyerne frem, når byen i aften er vært for de tv-transmitterede kampe på storskærmen.

EM-turneringen har hidtil været ramt af et forbløffende vejr. Turneringen blev indledt med ægte novembervejr, men derefter fulgte et par strålende og sveddryppende sommerdage.

Nu er det kølige vejr vendt tilbage, og restauratørerne og hotelejerne i Kufstein og omegn vånder sig.

- Det er ikke nok med at en stor del af sneen på alpetoppene er svundet ind de seneste 10 år på grund af den globale opvarmning. Nu er selv somrene ustadige. Man kan køre på arbejde om morgenen i korte skjorteærmer og svede i bilen, men ved middagstid fryser man igen, for temperaturerne skifter ofte 10 grader op og ned, jamrede en Kufstein-hotelvært, der skyder skylden på det faldende antal turister på det ustadige klima.

- Og så har det ikke hjulpet, at vi har fået Euro'en. Det var meget bedre, da vi havde vores egen schilling. Alting er blevet dyrere, og det er ingen større trøst, at de har det værre på anden side af grænsen i Sydtyskland, sagde hotelværten.

Se "Das Kufsteiner Lied" i Franzl Langs udgave

Kufstein må EM-jodle i nyt regnskyl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce