Kronprinsen langer ud efter kritikere


Kronprinsen langer ud efter kritikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprins Frederik mener, at mange gerne havde set hans kandidatur til den internationale olympiske komité gå i vasken. Han forstår stadig ikke sine kritikere.

Kronprins Frederik har stadig svært ved at forstå den megen kritik, der var i Danmark af hans kandidatur til den internationale olympiske komité (IOC).

Kronprinsen, som blev valgt ind i IOC i oktober, mener, at kritikerne glemmer at se på det positive ved hans medlemskab.

- Man laver ikke paladsrevolutioner fra den ene dag til den anden. Men jeg kan udøve indflydelse i IOC. Det synes jeg også, kritikerne skal se på, siger kronprins Frederik til Ekstra Bladet.

Kronprinsen mener, at mange ønskede, at hans kandidatur til den historisk set korruptionsplagede organisation ville falde til jorden.

- Efter sessionen i København undrede det mig lidt, at kritikerne ikke kunne se længere ud i fremtiden.

- Lige til det sidste ønskede nogen, at det fejlede for mig. Sådan er det i Danmark. Men nu ser jeg fremad, siger kronprinsen.

Kronprins Frederik er i øjeblikket i Vancouver, hvor han skal følge vinter-OL på tætteste hold.

Kritikken af hans IOC-medlemskab har været aftagende, siden han blev valgt ind på IOC-topmødet i København, og det glæder ham.

- Der er faldet en mere naturlig ro på nu. Jeg har brugt tiden til at genvinde mine kræfter og afvente IOC's session og de kommende olympiske lege, siger kronprins Frederik.

Kronprinsen langer ud efter kritikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce