Krohn-Dehli dedikerer mål og sejr til kræftramt træner

Michael Krohn-Dehli scorede i Sevillas sejr over Deportivo la Coruna.

Krohn-Dehli dedikerer mål og sejr til kræftramt træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sevillas 2-0-sejr over Deportivo var til ære for klubbens kræftramte træner, siger Michael Krohn-Dehli.

Midtbanespilleren Michael Krohn-Dehli scorede lørdag sit første mål for Sevilla i 22 måneder, da han scorede til slutresultatet 2-0 i sejren over Deportivo La Coruña.

Sejren og danskerens mål er til ære for klubbens cheftræner, Eduardo Berizzo, der er blevet ramt af kræft. Det siger Michael Krohn-Dehli i et videointerview på Sevillas hjemmeside.

- Sejren er til ham. Det er anden kamp, hvor vi har været uden ham på sidelinjen, og vi har vundet dem begge, siger Krohn-Dehli.

Det er under to uger siden, at Eduardo Berizzo fortalte offentligheden om sin kræftsygdom.

Michael Krohn-Dehli blev ramt af en alvorlig knæskade i foråret 2016, og det er en del af forklaringen på hans lange målpause.

Lørdagens scoring havde Sevilla-målmand Sergio Rico, der lørdag var bænket, forudset, fortæller Krohn-Dehli.

Derfor var det netop Sergio Rico, som Krohn-Dehli løb ud og jublede med efter målet, som blev en realitet efter et målmandsdrop.

- Lige inden jeg skulle på banen, sagde Sergio Rico til mig: "Kom ud til mig, når du scorer, min ven." Og jeg jo scorer jo ikke så mange mål, så er det er jeg glad for, siger Michael Krohn-Dehli.

Med sejren indtager Sevilla femtepladsen i tabellen og ligger side om side med Real Madrid på fjerdepladsen. Danskeren vil dog ikke spekulere på en plads i top-4, der udløser muligheden for at spille Champions League.

- I øjeblikket tager vi en kamp ad gangen. Vi spillede ikke vores bedste kamp mod Deportivo, men vi vandt, og det skal vi være glade for, siger han.

Landsholdsanfører Simon Kjær var ikke med i Sevillas sejr.

Krohn-Dehli dedikerer mål og sejr til kræftramt træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce