Håndbold, Dame Fynsserien: Søndersø IF-Krogsbølle G&IF, 12-24 (6-12):

Søndag lagde Søndersøhallerne gulv til lokalopgøret mellem Søndersø og Krogsbølle i damernes Fynsserie. Begge hold havde vundet deres to første opgør efter julepausen så det lignede en lige kamp på forhånd.

De første 10 minutter var da også lige, men derefter trak Krogsbølle fra og Søndersø fandt aldrig for alvor gennem et velspillende Krogsbølle forsvar.

Søndersø måtte kæmpe hårdt for deres mål da Krogsbølle havde rigtig godt styr på deres indspil til Sarah Pedersen på stregen. Det gav gode arbejdsbetingelser for Carina Johnsen og Sidsel Jørgensen i Krogsbølle målet.

Krogsbølles angreb blev dirigeret godt af spillende træner Anita Andersen som med syv scoringer kun blev overgået af en velspillende Maria Højmark Madsen med 8 scoringer.

Søndersø-træner Brian Højborg var afklaret efter nederlaget:

-Det var en kamp vi vidste ville blive svær, da de har forstærket sig markant i pausen. Vi havde rigtig svært ved at bryde igennem deres forsvar. Det blev lidt bedre efter pausen, men vi havde stadig svært ved at finde løsningerne i angrebet. Vi vender dog stærkt tilbage på søndag!

Søndersø skal på søndag en tur til Haarby, mens Krogsbølle hjemme tager imod BR 66 Langeskov.

AR