Fodbold, DBU Pokalen, 1. landsdækkende runde: KRFK (FS)- Næsby BK (2. div) 0-3(0-2):

Næsby efterlod ingen tvivl om forskellen på Fynsserien og 2. division, da de vandt en komfortabel 3-0 sejr over et lidt ferie- og skadesplaget Krogsbølle Roerslev-hold.

-Vi kom da også med stort set fuld trup, fortalte Næsby-træner Morten Rasmussen, som godt kunne bruge pokalkampen som yderligere forberedelse til turneringen.

-Ingen spillede over evne. Men jeg vil gerne rose spillerne for at holde koncentrationen, lød det efterfølgende fra Morten Rasmussen, som dog savnede noget skarphed på de mange hele og halve chancer der bød sig. Et problem, han også oplevede i åbningskampen i 2. division mod Greve.

Pelle Weber viste dog vejen med to scoringer. Først en tidlig til 0-1 bag en ellers velspillende, men travl, Anders Eriksen i KRFK-målet. Og 0-3 målet på straffespark efter 75 minutter, som satte tingene på plads mod de godt fightende nordfynboer. Svendborg-tilgangen Rasmus Skovgaard Jensen kom godt i gang, da han scorede til 0-2 kort efter Webers første scoring, da han omsatte et straffespark begået mod ham selv.

KRFK’s nye træner, Gert Wiis, hentet i netop Næsby, hvor han sidste sæson trænede Fynsserieholdet, var fattet.

-Næsby er jo rigtigt dygtige med bolden. Men selv om vi kom hurtigt bagud med to mål, så fik vi samlet godt op igen, syntes han.

-Men også i anden halvleg fik de lagt et hårdt pres fra start, men der blev kæmpet godt for sagen, roste Wiis sine nye spillere, som åbner i Fynsserien på lørdag - ude mod Assens.

AR