Kroatiens landstræner tilbyder at trække sig


Kroatiens landstræner tilbyder at trække sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

0-2-nederlaget til Skotland var så skuffende for Kroatiens landstræner, Igor Stimac, at han tilbød at gå af.

Kroatien var tæt på at smide playoff-pladsen om at komme til fodbold-VM med et 0-2-nederlag på udebane til Skotland.

Kroaterne endte dog akkurat med at blive en af de otte bedste toere i kvalifikationen - helt præcist den ottendebedste, og det var åbenbart ikke tilfredsstillende.

I hvert fald tilbød Kroatiens landstræner, Igor Stimac, at trække sig fra posten, fordi han ikke længere føler, at han har opbakning hos Kroatiens fodboldforbund, hvor den tidligere landsholdsstjerne Davor Suker er præsident.

- Det er et skidt nederlag, det må jeg sige.

- Jeg har tilbudt at trække mig på grund af de seneste resultater med nationalmandskabet, siger Stimac på pressemødet efter nederlaget.

Kroatien tabte også 1-2 på hjemmebane til Belgien i fredagens foregående VM-kvalifikationskamp og dermed røg muligheden for at ende på førstepladsen i gruppe A.

- Jeg er nødt til at vise et moralsk ansvar, og hvis der er nogen, som ikke tror på mit arbejde for Kroatien, så vil jeg give dem chancen for at ændre noget nu, forklarer Stimac.

46-årige Stimac var selv en del af det Kroatien-hold, som nåede til semifinalen ved VM i 1998. Davor Suker var i øvrigt også en del af det legendariske kroatiske hold.

Endnu har det kroatiske fodboldforbund ikke accepteret tilbuddet fra Stimac, som dermed fortsat er landstræner, indtil andet er besluttet.

Danmark, som vandt 6-0 over Malta i Parken, var - heldigvis for Kroatien - den dårligste toer på tværs af alle ni VM-kvalifikationsgrupper.

Kroatiens landstræner tilbyder at trække sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce