Kritik for VM-præstationer preller af på landsholdet

Andreas Cornelius medgiver, at Danmark spillemæssigt kunne være kommet bedre fra start ved VM, men finder det meget positivt, at Danmark trods svingende spil har fået fire point.

Kritik for VM-præstationer preller af på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Resultater er vigtigere end præstationer, siger VM-spillere og Åge Hareide, når de bliver foreholdt kritik.

Fodboldlandsholdets præstationer i 1-0-sejren over Peru og torsdagens 1-1-kamp mod Australien ved VM har medført kritik fra både redaktørerne i sportspressen og fra landsholdsfans på sociale medier.

Ifølge kritikerne har spillet været for kedeligt, Danmark har skabt for få chancer og ikke kontrolleret kampene i tilstrækkelig grad.

Spillerne og træner Åge Hareide medgiver da også, at der er plads til forbedring, men den offentlige kritik preller af på dem.

- Man kan godt kritisere spillet og have en mening om det. Men jeg synes, man skal se på, at vi har fire point efter to kampe, og at vi står i en rigtig god situation i forhold til at komme videre, siger Andreas Cornelius.

- Der er sgu mange hold, der har problemer med de første kampe, så det er altid noget, at vi har været rimeligt effektive. Vi har scoret mål og har lukket af nede bagved, tilføjer han.

Angrebskollega Martin Braithwaite påpeger, at man også må give modstanderne kredit for at have voldt Danmark problemer.

Ligesom Cornelius hæfter han sig dog primært ved, at resultaterne har været med Danmark selv på dage, hvor spillet ikke har ramt det niveau, spillerne stiler efter.

- Det er resultaterne, der tæller. Vil man helst spille godt og ikke få resultater, eller vil man ikke spille godt og få resultater? Det handler om at få resultater, og det har vi fået indtil nu.

- Det handler for os om at gå videre, og hvis det gode spil så kommer samtidig med resultaterne, så ser det kraftedeme godt ud.

- Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvad folk synes. Det handler om at få resultater og gøre det godt. Om vi kunne gøre det bedre? Ja, det kunne vi. Men vi har fået de resultater, vi skulle, siger Martin Braithwaite.

Landstræner Åge Hareide mener, at præstationen i torsdagens remis mod Australien også ville have været under et kritisk lup, selv hvis Danmark havde vundet 1-0.

Han er ikke nervøs for, at kritiske røster får betydning for landsholdets kommende præstationer.

- Vi er glade for at have fået fire point, men vi ved også godt selv, at spillet ikke har været fint nok. Det ved vi, men hele den fremstilling af negativitet tager jeg ikke til mig, og det gør spillerne heller ikke, siger Åge Hareide.

Kritik for VM-præstationer preller af på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce