Kristine Andersen klar til kamp


Kristine Andersen klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ATHEN: Den endelige OL-test af playmakeren foregår i de kommende dage
HÅNDBOLD: Kristine Andersen er klar til at gå på banen til den endelige OL-test. I aften når det kvindelige håndboldlandshold møder Spanien og torsdag møder Norge, regner landstræner Jan Pytlick med at sende den skadesplagede playmaker på banen. Og Kristine Andersen melder sig klar til kamp.

- Hvis jeg spiller i morgen (tirsdag, red), så kan det ske, at det er slut lige efter. Det er lidt af en balancegang, men jeg er nødt til at belaste knæet, for at vise jeg er klar. Jeg er optimist, men det kan gå galt, siger Kristine Andersen, der i den seneste tid har kæmpet en hård kamp for at blive klar til OL.

Efter en sæson præget af forskellige skader var hun endelig klar til OL, da holdet blev samlet i starten af juli, men så blev den uheldige Ikast-Bording-spiller ramt af en knæskade under træningen.

Siden da har det været en kamp mod uret for at blive klar. Landstræneren har holdt en plads åben i OL-truppen, og med mindre end 14 dage til OL skal hun nu bevise over for Jan Pytlick, at hun er klar.

Hun tog et stort skridt, da hun i går kunne deltage i en times spil til to mål for første gang.

- Træningen var for fuld styrke, så det svarede næsten til en kamp. Men nu må jeg se, hvordan knæet reagerer, og om det kan klare sådan en belastning over flere dage. Men det er lidt af en balancegang, jeg skal stadig passe på ikke at gå over grænsen. Men på den anden side, så er jeg nødt til at bevise, at knæet kan holde og samtidig have et vist niveau, understreger Kristine Andersen.

Kristine Andersen skal nemlig også vise, at hun er værd at satse på i stedet for Rikke Nielsen, som Jan Pytlick har peget på som reserve i tilfælde af et afbud fra Kristine Andersen.

- Kristine har arbejdet fantastisk godt, og det ser godt ud. Nu må vi se, hvordan knæet reagerer. Jeg regner med at sende hende i kamp tirsdag og torsdag og tager stilling derefter, siger Jan Pytlick.

Rikke Nielsen tripper

I kulissen står Rikke Nielsen og tripper. Hun glæder sig over at være udnævnt som reserve.

- Jeg håber selvfølgelig det bedste for Kristine og håber, hun kommer med, for hun har rutinen. Selvfølgelig vil jeg også gerne med, og det er da også lidt hårdt, men jeg føler det mest som et skulderklap bare at stå her. Men jeg er klar til at slette kalenderen og droppe den hårde opstartstræning til en ny sæson, hvis jeg skal til OL, siger Rikke Nielsen.

Kristine Andersen klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce