Kristensen skyder FCM's krise på afstand


Kristensen skyder FCM's krise på afstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med to mål vandt topscorer Frank Kristensen lidt tid og arbejdsro til sin cheftræner Thomas Thomasberg, da FC Midtjylland ude mod FC Nordsjælland vandt 2-0.

FC Midtjylland fik i dag en yderst tiltrængt sejr, da holdet ude mod FC Nordsjælland i SAS Ligaen lidt heldigt vandt 2-0 på to mål af Frank Kristensen.

I ugen op til dagens kamp i Farum, havde FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard indkaldt til krisemøde og uddelt verbale øretæver til et FC Midtjylland-hold, som på det seneste ikke har været i nærheden af det niveau, man i det midtjyske så gerne vil være på.

Specielt i defensiven har det haltet for FC Midtjylland, og mod FC Nordsjælland var det i kampens første time bestemt ikke til at se, at det var et udehold, som kæmpede for at komme ud af den resultatmæssige krisen.

FC Nordsjælland-spillerne gjorde stort set, hvad der passede dem og havde flere store chancer til at bringe sig i front. Især Bajram Fetai var dog uskarp, og angriberen burde faktisk have lavet et hattrick allerede inden pausen.

Den skarphed, FC Nordsjælland manglede, fandt FC Midtjyllands Frank Kristensen til gengæld frem efter en times tid.

Midtjydernes topscorer fik med sine to mål inden for 10 minutter prikket luften af hjemmeholdets spillemæssige ballon og kom samtidig op på siden af Randers' Marc Nygaard på SAS Ligaens topscorerliste. De to har nu lavet 13 mål hver.

Med sejren får FC Midtjylland og træner Thomas Thomasberg lidt tiltrængt arbejdsro, mens FC Nordsjællands fjerde nederlag i træk betyder, at man må vente lidt endnu med definitivt at udelukke nedrykning.

Kristensen skyder FCM's krise på afstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce