Krisen fortsætter: TPI fire point fra overlevelse

TPI spillede væsentligt bedre end på det seneste, men til sidst blev det desværre endnu et nederlag til det fynske hold. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Krisen fortsætter: TPI fire point fra overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TPI gik endnu engang fra banen uden sejr, da holdet lørdag gæstede Slagelse. Holdet viste nogle fornuftige takter, men i sidste ende blev det tabte fynboerne kampen og et skridt i kampen om overlevelse.

FODBOLD: Den pointmæssige krise i TPI fortsatte i fynboernes første kamp i kvalifikationsspillet. Holdet var kommet på besøg hos Slagelse, der ligger nummer to i kvalifikationsgruppen og derfor allerede er sikker - dog ikke matematisk - på, at der også næste sæson bliver 2. divisionsfodbold i klubben.

Den sikkerhed er der ikke hos TPI, der med nederlaget til Slagelse nu har ramt 10 kampe i træk uden en sejr. Stimen strækker sig tilbage til 21. oktober, hvor TPI hjemme besejrede rivalerne fra Dalum.

Men der var også nogle positive takter at spore i TPI's spil trods nederlaget.

- Vi spiller noget af det bedste fodbold, vi har gjort, i foråret. Vi starter rigtigt fint ud og har et skud, der rammer overliggeren, og jorden, men ikke går ind desværre. Derefter har vi også en 3-4 fire chancer mere, men vi får aldrig scoret, desværre, sagde cheftræner hos TPI, Ole Stangerup.

Men efter den gode start fra TPI kom Slagelse bedre med i opgøret. Og det blev kort før pausen vekslet til et mål, da Christoffer Thrane scorede efter 40 minutters spil.

- Der skal der også gives kredit til Slagelse. De spiller os tynde og kommer frem til en god chance, som de scorer på. Det er lidt vores lod som bundhold lige nu, at vi ikke får scoret, når vi har chancen, og så straffer de andre hold os, men jeg synes, vi fortjente at få noget med hjem fra kampen, sagde Ole Stangerup.

Med nederlaget til Slagelse er TPI nu nummer 10 af 12 i kvalifikationsspillet, hvor holdene 9-12 rykker ned. TPI er på 16 point, og FC Sydvest, der lige nummer ligger på den vigtige 8.-plads har 20 point. Med 10 kampe og 30 point tilbage at spille for er der altså stadig rig med mulighed for at nå længere op i stillingen.

- Jeg tror 100 procent på, at vi kan nå tilbage. Jeg sagde til spillerne, at jeg ikke kan sætte en finger på deres præstation i dag, og hvis vi kan fortsatte sådan, så tror jeg resultaterne og pointene snart kommer, sagde Ole Stangerup.

TPI's næste kamp er hjemme mod Vejgaard lørdag 27. april klokken 13. Vejgaard ligger i øjeblikket nummer fire.

Krisen fortsætter: TPI fire point fra overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce