Kort om international fodbold


Kort om international fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mourinho satser på Carling Cup

FODBOLD:Chelsea-manager Jose Mourinho har gjort sine spillere klart, at trofætørken, der har varet siden 2000, skal bringes til ende. Derfor ønsker Mourinho, at London-klubben går efter at vinde den lille pokalturnering, Carling Cup, som ellers ofte nedprioriteres af de store Premier League-klub. (ritzau)

Millwall-fans provokerede

FODBOLD:To fodboldfans fra Liverpool og to fra Millwall blev anholdt på grund af uroligheder efter de to holds møde i Carling Cup. Liverpool-fans fortalte efterfølgende, at sammenstødene, der startede i anden halvleg på the New Den i London, blev sat i gang af stærkt provokerende Millwall-sange om Hillsborough-ulykken i 1989, hvor 96 supportere blev mast ihjel under en FA Cup-semifinale mellem Liverpool og Nottingham Forrest. (ritzau)

Carlos og Ronaldo på spansk

FODBOLD:Real Madrids brasilianske stjerner Roberto Carlos og Ronaldo vil være spaniere. Til sæsonen 2005/2006 har landets myndigheder godkendt, at Ronaldo og Roberto Carlos kan få spansk statsborgerskab, og dermed tæller ingen af dem længere som udlændinge i Real. I spansk fodbold er det ikke tilladt at have mere end tre ikke-EU-spillere på banen på samme tid. (ritzau)

Kort om international fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce