Konkurs vil sende Lyngby langt ned i fodboldrækkerne

Lyngby kæmper med økonomien og risikerer at gå konkurs.

Konkurs vil sende Lyngby langt ned i fodboldrækkerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngby fratrækkes seks point, taber resten af holdets kampe 0-3 og tvangsnedrykkes, hvis klubben går konkurs.

Det er et sjældent syn, at en dansk superligaklub går konkurs. Men ikke desto mindre kan det i sidste ende blive en realitet for Lyngby Boldklub, efter at klubbens ejer er kommet i alvorlige økonomiske problemer.

Ifølge direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen vil en klub, der er gået konkurs, skulle rykke to rækker ned ved sæsonens afslutning.

- Teknisk set er det sådan, at en klub i forbindelse med en rekonstruktion bliver frataget seks point. Ender det med en konkurs, bliver klubben løftet ud af rækken og taber de resterende kampe 0-3.

- Der hvor man så ender resultatmæssigt ved sæsonafslutning, rykker man to rækker ned derfra. Og så suspenderer man nedrykning for den øverste af de klubber, der ellers måtte være rykket ned, siger Claus Thomsen.

Lyngby Boldklub gik også konkurs i 2001. På daværende tidspunkt kunne holdet spille sæsonen færdig med et amatørhold. Men nye regler betyder, at det ikke længere er muligt.

Den truende konkurs skyldes, at de største kreditorer i klubbens hovedaktionær, Hellerup Finans, ikke vil være med på en rekonstruktion af selskabet.

Stifter og formand Torben Jensen oplyser torsdag til Berlingske Business, at sponsorerne trækker sig fra fodboldklubben, som derfor er truet på eksistensen.

- Det kræver en hurtig reaktion for at sikre klubbens eksistens - vi håber derfor at alle med interesse for at overtage aktieposten vil henvende sig til Torben Jensen på tj@hellerupfinans.dk, lyder meldingen til Berlingske Business.

Konkurs vil sende Lyngby langt ned i fodboldrækkerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce