Kommentator: Mors-Thy er i uvant favoritrolle


Kommentator: Mors-Thy er i uvant favoritrolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldkommentator Søren Herskind er fuld af beundring over Mors-Thys David-mod-Goliat-bedrift.

De seneste år har Mors-Thys håndboldherrer kæmpet for overlevelse i den bedste danske liga, og med en grundspilsplacering som nummer syv var der ikke meget i denne sæson, der varslede kamp om en semifinaleplads.

Men med tre sejre i lige så mange slutspilskampe til nordvestjyderne er rollerne nu ved at være vendt om i pulje to, vurderer håndboldkommentator Søren Herskind.

Han glæder sig til at se, om Mors-Thy kan stå imod det uvante pres, der følger med udsigten til en semifinale.

- Nu er situationen lidt anderledes. Nu er det dem, der har noget at tabe. Det bliver spændende at se, hvordan det påvirker dem, for det er en situation, de overhovedet ikke er vandt til.

- Mors-Thy står med kortene på hånden, og kan nærmest kun kvaje sig i de næste tre kampe, for de bør komme i semifinalen, som situationen er nu, siger Søren Herskind.

Slutspillet handler om at toppe sidst på sæsonen og være i stand til at få marginalerne over på ens egen side.

Det er derfor, håndboldherrernes slutspils helt store overraskelse har været i stand til at overraske alt og alle, lyder det fra kommentatoren.

- Det er nogle smalle sejre, de har hevet hjem, men det er viser klasse, og det er det, slutspillet handler om, siger han.

- Det handler om at være der sidst på sæsonen, og det har de jo formået, på trods af at de ikke har den store slutspilserfaring - hverken klubben eller spillerne.

Onsdag aften tager Mors-Thy hjemme imod sidste års sølvindere fra Bjerringbro-Silkeborg, der med kniven for struben skal vinde kampen, hvis drømmen om en plads i en af semifinalerne skal leve videre.

Kommentator: Mors-Thy er i uvant favoritrolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce