Kollegerne ryster på hovedet af gal cykelchef


Kollegerne ryster på hovedet af gal cykelchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christina Watches-Onfone står alene med hård kritik af Danmarks Cykle Union i Post Cuppen.

Årets første Post Cup skulle være en fest, men endte i trusler om politianmeldelse, da Christina Watches' chef Claus Hembo viftede med straffelovens paragraf 253 og en strafferamme på to år for næsen af et ægtepar og Danmarks Cykle Union (DCU).

Årsagen var en kollision mellem holdets rytter Stefan Schumacher og ægteparrets parkerede bil i vejsiden på ruten i søndagens Post Cup-cykelløb i Aalborg.

Sikkerheden var pinligt ringe, lyder kritikken fra Claus Hembo, som dog valgte at frafalde en politianmeldelse for ikke at "optrappe vores i forvejen anspændte forhold til DCU."

Hembo står imidlertid meget alene med sin kritik. Sportsdirektørerne for tre af de øvrige hold ved søndagens løb kunne ikke se problemer omkring afviklingen af løbet.

- Jeg har svært ved at forstå den kritik, for jeg synes, at det var et super arrangement. Jeg er meget uforstående over de beskyldninger, siger Michael Skelde fra Team CULT Energy.

- Jeg bliver tværtimod en smule vred over, at man kan finde på at kritisere arrangementet, hvis det vil afholde folkene i Aalborg fra at arrangere løb i fremtiden, for de har ikke fået meget ros, hvilket jeg synes, de fortjener.

En lignende melding kommer fra både Blue Water Cycling og Designa Køkken Knudsgaard.

- Jeg kan slet ikke se, hvor der skulle være foregået noget forkert overhovedet.

- Sikkerheden var ikke anderledes, den var ikke bedre eller ringere. Det var, som det plejer, og vi har ikke noget at klage over, siger Claus Mørk fra Designa Køkken Knudsgaard.

- Det var som de andre løb, vi kører, og jeg har ikke noget at udsætte på arrangørerne deroppe på nogen måde. Det var hverken værre eller bedre, end det plejer at være, siger Rene Jacobsen fra Blue Water Cycling.

Claus Hembo har ud over episoden, hvor Stefan Schumacher kolliderede med en parkeret bil på en meget smal vej, desuden kritiseret andre episoder omkring trafikken på vejene.

Christina Watches-chefen henviser til, at sikkerheden er mærkbart bedre i udlandet, når holdet kører der. Det kan de øvrige sportsdirektører dog ikke genkende.

- Jeg oplevede ikke noget, vi ikke oplever i UCI-løb rundt om i Europa, siger Michael Skelde.

- Det er ikke anderledes end i udlandet. Der holder bilerne også i siden, siger Claus Mørk.

DCU mener, at hele kritikken af Post Cup-løbet, som i øvrigt blev vundet af André Steensen fra Team CULT Energy, beror på misforståelser. Det uddyber DCU-direktør Jesper Worre.

- Det er vilkårene for cykelløb i stort set hele verden, og så skal man lade være at sammenligne med Tour de France, hvor de lukker ruten i så mange timer inden.

- Det absurde i denne diskussion er, at det var et topsikkert cykelløb. Det, der gør ondt hos os, er, når der er kritik af alle de folk, der er ude - 100 frivillige - for de gjorde et fantastisk arbejde i pibende koldt vejr. Alt det bliver der sat spørgsmålstegn ved af en person, der ingen indsigt har, siger Jesper Worre.

Christina Watches-Onfone har ikke ønsket at kommentere sagen, men har i stedet sendt en pressemeddelelse.

Kollegerne ryster på hovedet af gal cykelchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce