Kolleger roser Williams for at håndtere stort pres


Kolleger roser Williams for at håndtere stort pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle snakker om Serena Williams' mulighed for at vinde alle grand slams i år. Det pres står hun imod.

Lige siden Serena Williams i juli vandt Wimbledon, begyndte snakken om hendes mulighed for at lave det perfekte tennisår i grand slam-regi, en ægte "grand slam" med en sejr i US Open.

Amerikaneren havde allerede sikret sig Australian Open og French Open tidligere på året, og dermed kan hun blive den blot sjette spiller i historien, der vinder alle fire grand slams i samme kalenderår - og den første siden Steffi Graf i 1988.

Williams har under US Open fortalt, at al rekordsnakken har været lidt forstyrrende, men alligevel har hun formået at fokusere, når det har været nødvendigt.

Og det imponerer kollegerne.

- Hun er bare et monster. Hun skruer bare op, når hun har lyst. Det er hårdt. Hun er udsat for meget pres, men hun håndterer det som en sand mester, siger landsmanden Donald Young til AFP.

- Jeg beundrer hende virkelig meget. Hun er bare en enestående spiller.

Den dobbelte Wimbledon-vinder Petra Kvitova, som stadig er med i årets US Open, er også fuld af lovord, når snakken falder på den levende legende.

- Serena er en inspiration for alle os, som er på touren. Helt sikkert. Hun er en sand mester, lyder det fra den femteseedede tjekke.

Lykkes det Serena Williams at hjemføre US Open-trofæet for syvende gang i karrieren - og fjerde gang på stribe - vil hun samtidig tangere Steffi Grafs rekord på 22 grand slam-titler.

Topseedede Williams møder i sin næste kamp den 19.-seedede landsmand Madison Keys.

Kolleger roser Williams for at håndtere stort pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce